Головна » 2013 » Грудень » 30 » Спортивні підсумки року.
12:59
Спортивні підсумки року.
26 грудня відбулось засідання президії відокремленого підрозділу ЦР ВФСТ «Колос» Запорізької обласної організації.

В переліку питань, що розглядались, було - підведення підсумків 24 обласної спартакіади серед ВУЗів 1-2 рівнів акредитації Мінагрополітики України. Шість навчальних закладів змагались у восьми видах програми. Перше загальнокомандне місце посіли студенти ВСП «Мелітопольський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету. Старший викладач фізичного виховання закладу Борис Мохарєв (на фото нижче) отримав від голови обласної організації Анатолія Землякова пам`ятний Кубок, диплом та цінний подарунок.

За друге місце був нагороджений Ногайський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету міста Приморська - Кубок , диплом та цінний подарунок було вручено керівнику фізичного виховання Станіславу Єрмакову. За третє місце нагороджено Оріхівський сільськогосподарський технікум - керівник фізвиховання Володимир Дандик. Також подяками обласної організації «Колос» було відзначено директорів вищезазначених закладів - Дмитра Побігуна, Володимира Шкіндера та Віктора Нарановича.
Затверджено також підсумки 22 обласної спартакіади сільських школярів, яка проводилась під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?». В дванадцяти видах програми змагались 19 районів області, в яких прийняло участь більше 1,5 тисячі сільських школярів. Вкотре переможцем визнано Приморську районну організацію ФСТ «Колос» ( голова райорганізації та директор Приморської ДЮСШ Володимир Васильєв). Друге місце посів Вільнянський СФОК «Колос» (голова СФОК «Колос» та директор районної ДЮСШ «Колос» Ігор Пілявський-на фото нижче).

Третє місце вибороли Мелітопольскі школярі (директор районної ДЮСШ В`ячеслав Гречко). Всі призери нагороджені пам`ятними Кубками, які презентувала Центральна Рада товариства «Колос» та дипломами і цінними подарунками від обласної організації.
В числі інших питань було обговорено проект календаря 23 обласної спартакіади сільських школярів на 2014 рік, запропоновано календар заходів з футболу та інші робочі питання.

На фото Анатолій Земляков вручає подяку Сергію Горєлову
Переглядів: 541 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: