Головна » 2012 » Квітень » 10 » Спартакіада територіальних громад району.
15:14
Спартакіада територіальних громад району.
1 квітня в спортивному залі ДЮСШ міста Пологи Запорізької області відбулися змагання з волейболу, настільного тенісу. та шашок районної спартакіади територіальних громад. О 10:00 відбулось урочисте відкриття першої спартакіади сільських територіальних громад в якій прийняло участь 10 команд. Учасників вітали: голова районної Ради Павло Журавльов, голова райдержадміністрації Юрій Коноваленко і депутат обласної ради Віктор Межейко.
В змаганнях з волейболу було 6 команд. І місце - команда Чапаєвської сільської ради. ІІ місце - команда Семенівської сільської ради. ІІІмісце - команда Інженерненської сільської ради.
В змаганнях з шашок приймало участь 9 команд. І місце - команда Кінськороздорівської сільської ради (Зачепа Микола і Данішевська Анабелія). ІІ місце - команда Григорівської сільської ради (Петро Банько і Лариса Фірман). ІІІ місце - команда Чапаєвської сільської ради (Євген Євтушенко і Юлія Гузенко). В змаганнях з настільного тенісу приймало участь 9 команд. І місце - Басанська сільська Рада (Андрій Москаленко і Вікторія Кудряшова). ІІ місце - Констянтинівська сільська Рада (Сергій Ложкін, Наталія Дмитренко). ІІІ місце - Інженерненська сільська Рада (Віталій Береза І Тетяна Кирилова).
8 квітня продовжаться змагання спартакіади сільських територіальних громад з мініфутболу та шашок. .
Депутат обласної Ради Віктор Межейко надав 5 кубків для нагородження призерів змагань в загальнокомандному заліку та переможців змагань з волейболу та мініфутболу.
Переглядів: 448 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: