Головна » 2011 » Лютий » 22 » СПАРТАКІАДА СТУДЕНТІВ
22:09
СПАРТАКІАДА СТУДЕНТІВ

18-19 лютого в м. Мелітополі   відбулись змагання з   з баскетболу серед юнаків та боротьби вільної  в залік обласної спартакіади  серед  студентів  ВНЗ 1-2 рівня акредитації Мінагрополітики України.  Це один із форматів фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи обласної організації ВФСТ «Колос».

Перше місце з баскетболу вибороли юнаки Мелітопольського коледжу  Таврійського державного агротехнологічного університету , друге - Бердянський коледж  Таврійського державного агротехнологічного університету, третє - Оріхівський сільськогосподарський технікум.

Серед борців в комадному заліку перше місце за господарами , друге місце посів  Василівський коледж  Таврійського державного агротехнологічного університету, третє- Ногайський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету м. Приморська.

Після шести видів змагань в командному заліку лідирують василівці,  другими - мелітопольські студенти. Наступні види (міні-футбол та легка атлетика) пройдуть в м. Запоріжжі в квітні місяці ( відео з м.Мелітополя від С. Мацаканова).

Переглядів: 508 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: