Головна » 2010 » Квітень » 23 » Президія ФСТ "Колос" 22 квітня 2010 року
18:25
Президія ФСТ "Колос" 22 квітня 2010 року

           22 квітня  ц.р. в обласній раді фізкультурно - спортивного товариства «Колос» відбулось засідання президії , на якому розглянуті наступні питання  роботи районних організацій : про хід виконання місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», про заходи  з нагоди 60-річчя утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України, звіти та вибори в реорганізаціях, про проведення Всеукраїнської  «Естафети памяті»,  а також підбито підсумки обласних оглядів –конкурсів.    


   В номінації «На кращу постановку фізкультурно-масової роботи переможцем став Вільнянський спортивний фізкультурно-оздоровчий клуб «Колос»( голова Ігор Пілявський),  друге місце у Приморської,  третє у К-Дніпровської   райорганізацій ФСТ «Колос».

  В розділі»Спорт вищих досягнень» не було рівних Запорізькому  районному фізкультурно-оздоровчому клубу «Колос»( голова Микола Земляк , директор районної ДЮСШ Олександр Міщенко), друге – за мелітопольськими спортсменами, третє- у вільнянців.


В обласному огляді «На краще спортивне село або селище» переможцем визнано Кирилівку Якимівського району( селищний голова Малишко, інструктор по спорту – Роман Сердяєв) ,  друге  місце - село Павлівка Вільнянського району, третє- село Водяне К-Дніпровського району.

   В огляді на кращі агітаційно-пропагандистські матеріали з фізичної культури та спорту перевага була  у учасника Всеукраїнського огляду - Якимівського району (  районна газета «Слово трудівника»- головний редактор Антоніна Букреєва  та суспільно-політична  газета «Акимовский вестник »- головний редактор Віктор Першин) . Друге місце за

К-Дніпровським районом ( районний щотижневик «Знамя труда»( гол.ред.. Катерина Щербань) та регіональна газета «Новини дня» (Ірина Головченко), третє місце розділили  газети «Червоний промінь» Запорізького району(гол. ред. Ольга Якименко ) та газета «Приморская степь» Приморського  району  ( гол. ред.. Ольга Задунайська)..Раніше було відзначено кращого спортивного журналіста  Аркадія Копеліовича - обласне видання  «.Запорізька правда».



          Президія розглянула питання  про проведення звітно-виборчих конференцій в колективах фізкультури, фізкультурно-спортивних клубах  та в райорганізаціях ФСТ «Колос» , а  також встановила дату проведення обласної звітно-виборчої конференції ( 18 травня 2010 року) та визначилася з кандидатурою на посаду голови обласного товариства.


Прес-служба обласної ради ФСТ «Колос»

Переглядів: 922 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: