Головна » 2011 » Квітень » 27 » Президія 2011
11:31
Президія 2011

ПІДСУМКИ РОБОТИ ПІДВЕДЕНО

На засіданні президії обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України. , яка відбулась 21 квітня 2011 року, розглядались наступні питання:.про ситуацію що склалася в роботі обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України станом на 21.04.2011 року;
про ситуацію що склалася з частковим фінансуванням ДЮСШ у першому кварталі та в цілому у 2011 році за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимча-сової втрати працездатності , коштів місцевих бюджетів та інших джерел фінансу-вання.; про хід підготовки та проведення у 2011 році комплексних заходів облас-ної організації ВФСТ «Колос» АПК України; про підготовку програми розвитку фізичної культури та спорту на 2012-2016 роки;про підсумки прийому державних статистичних звітів з фізичної культури та спорту за 2010 рік за формою 2-ФК від районних організацій ФСТ «Колос» їх достовірність та затвердження ; про по-ширення нових форм фізкультурно-спортивної роботи;про хід проведення Всеук-раїнського місячника «Спорт для всіх -спільна турбота»;про підсумки обласного огляду-конкурсу агітаційно-пропагандистських матеріалів з фізичної культури та спорту у 2010 році;про підсумки обласного огляду –конкурсу райорганізацій «Ко-лос» на кращу постановку фізкультурно-спортивної роботи у 2010 році. та інші пи-тання.
В розділі " Масова фізкультура " :
- за ПЕРШЕ місце нагороджений Вільнянський СФОК «Колос (голова –Ігор Пілявсь-кий ); Також за ПЕРШЕ місце нагороджена Приморська райорганізаці ФСТ "Колос" (голова –Володимир Васильєв). Зза ТРЕТЄ місце нагороджено К-Дніпровську рай організацію ФСТ «Колос» (голова - Сергій .Горєлов); В розділі " Спорт вищих досяг-нень" : за ПЕРШЕ місце - Запорізький районний ФСК "Колос" (голова - МиколаЗемляк, директор районної ДЮСШ «Колос» - Олександр. Міщенко ); - за ДРУГЕ місце - Мелітопольский районний спортклуб «Колос» (голова райспортклубу – Володимир Білокопитов, директор районної ДЮСШ - Вячеслав . Гречко). За ТРЕТЄ місце - Оріхівську рай організацію ФСТ «Колос» ( голова- Микола-Бондаренко).
По итогах областного смотра-конкурса агитационно-пропагандистских материалов по физкультуре и спорту в 2010 году. За ПЕРВОЕ место - Приморский райсовет «Колос» (председатель -Васильев В.Н.), за ВТОРОЕ место - К-Днепровский райсовет "Колос" (председатель –С. - за ТРЕТЬЕ место - Запорожский районный ФСК "Колос" (председатель- Н.М.Земляк) и Черниговский райсовет «Колос» ( председатель Гречухин Михаил.)
За весомый вклад в пропаганду физической культуры и спорта на селе награждены грамотами облсовета ВФСО «Колос» главные редактора районных газет : Ольга Задунайскаю- «Приморская степь», Андрей Старинок «Юг-информ», (Приморский район), Екатерина Щербань - «Знамя труда » и Ирина Головченко- «Новини дня» ( К-Днепровский район), Ольга Якименко –«Червоний промінь» (Запорожский район), Тимощенко Александр - «Дніпровські вогні» (Вольнянский район).

Переглядів: 720 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: