Головна » 2009 » Грудень » 8 » ПОЛОЖЕННЯ про проведення відкритого турніру з міні-футболу серед ветеранів
15:05
ПОЛОЖЕННЯ про проведення відкритого турніру з міні-футболу серед ветеранів

 

              

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення відкритого обласного  турніру з міні-футболу серед ветеранів,  

присвяченого 60-річчю утворення  ВФСТ «Колос» АПК України

 

1.Мета та завдання.

          Змагання проводяться згідно календарного  плану Запорізької обласної ради  ФСТ  «Колос» з метою: популяризації футболу серед сільських жителів ; налагодження дружніх  зв’язків з іншими районами;пропаганди здорового способу життя ;активізації ветеранського руху; визначення переможця  турніру; з нагоди 60-річчя утворення ВФСТ «Колос» АПК України.

      2.   Місце та час проведення,

        Відкритий обласний турнір проводиться   29 грудня 2009 року в м.Енергодарі

  К-Дніпровського району Запорізької області.. Приїзд на  початок змагань 29 грудня о 10-00 годині.

   3  Учасники змагань.

         До мандатної комісії надається заявка в двох примірниках з обов`язковим  дозволом лікаря, паспорт або інший документ , який засвідчує особу не молодше 1969 року народження

. Склад команди 10 спортсменів , 1 представник. 

  4.Умови проведення.

              При участі більше 5 команд - учасники діляться на групи. Матчі в групах проходять за коловою системою. Склад груп і подальша система проведення визначиться  після роботи мандатної комісії і буде оголошена на нараді тренерів.

Місця за коловою системою визначаються:

1) за найбільшою кількістю очок набраних в усіх зустрічах (перемога-3 очка, ничія-1 очко, поразка та неявка-0 очок); 2) за результатами особистої зустрічі;3) за кількістю перемог;

4) за загальною різницею забитих і пропущених м‘ячів; 5) за більшою кількістю забитих м‘ячів.

У разі рівної кількості очок у двох і більше команд перевагу дістає команда, яка має кращі показники між ними (п.1-5). Якщо всі показники рівні, то переможець визначається жеребом. Якщо команда провела половину і більше ігор, то такій команді зараховуються поразки у матчах, що залишилися (-:+). Якщо менше половини ігор – її результати анулюються. Гравець, який одержав 1 вилучення або 2 попередження автоматично пропускає одну гру. Після вилучення гравець допускається тільки після рішення ГСК.

                         5. Фінансові витрати.

                  Витрати по відрядженню команд (проїзд, харчування  - за рахунок відряджаючої організації. Заявочний внесок  від команди-50 гривень. Оплата харчування головної суддівської колегії , компенсування їхніх витрат по відрядженню  - за рахунок коштів спонсорів. Придбання  Кубку  та  дипломів, - за рахунок Запорізької обласної ради ФСТ «Колос» .

                                       6.Нагородження.

         Команда-переможець нагороджується Кубком,  дипломом; команди, які посіли 2 та 3 місця – дипломами.

            Телефони для довідок: 0612-62-03-42 ,моб. (097)735-66-78 Земляков Анатолій Олександрович, в.о.голови облради ФСТ «Колос.  0-958317402 – Севінський Володимир    (м. Енергодар). Підтвердити участь в турнірі  до 25 грудня 2009 року.

 

Інформацію про ці та інші заходи, які проводяться  в обласному  фізкультурному товаристві  «Колос» , читайте  на інтернет-сайті  Запорізької облради ФСТ «Колос»:   www.koloszp.ukoz.ua

         Дане положення  є офіційним викликом на                                    змагання


В.о. голови облради

ФСТ "Колос"                                                        Земляков А.О.

Переглядів: 834 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: