Головна » 2012 » Грудень » 3 » Підведення підсумків обласної спартакіади сільських школярів.
14:43
Підведення підсумків обласної спартакіади сільських школярів.
Президія Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» 22 листопада 2012 року на своєму засіданні підвела підсумки ХХІ обласної спартакіади сільських школярів ,яка проходила під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». В обласних фіналах спартакіади, що проводилась з тринадцяти видів спорту, прийняло участь 110 команд з загальною кількістю учасників понад 1500.


Особливий інтерес викликали змагання з волейболу, футболу та міні-футболу , в яких були практично представлені всі районні організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос».
На високому рівні пройшли традиційні для сільських спортсменів змагання з вільної боротьби, дзюдо, боксу, важкої атлетики, гирьового спорту. Немаючи підтримки з обласного бюджету було вишукано кошти для нагородження кращих команд та спортсменів спортивною формою ,спортивними костюмами , медалями грамотами та кубками .
За підсумками всіх видів змагань перше загальнокомандне місце , з сумою 2628 очок,вибороли школярі Василівського району( голова ФОК «Таврія»- Володимир Чабан, директор ДЮСШ - Володимир Філатов). Друге місце (2220 очок) посів Приморський район ( голова райорганізації ФСТ «Колос» та директор ДЮСШ Володимир Васильєв), третє місце (1908) – за мелітопольськими школярами ( голова райспортклубу «Колос» - Володимир Білокопитов, директор районної ДЮСШ –Вячеслав Гречко).
Всі призери були нагороджені почесними дипломами та кубками, спортивним інвентарем, а від президії Центральної Ради ВФСТ «Колос» керівники отримали цінні подарунки.
На цьому засіданні був затверджений календар та терміни проведення наступної, ХХІІ обласної спартакіади сільських школярів. Враховуючи популярність пляжного волейболу в сільських районах його введено до програми змагань 14 видом спорту.
Переглядів: 549 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: