Головна » 2019 » Грудень » 9 » Підсумки відкритої обласної першості Громадської організації "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" з футзалу серед юнаків 2006-2007 рр.н..
13:15
Підсумки відкритої обласної першості Громадської організації "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" з футзалу серед юнаків 2006-2007 рр.н..
07 грудня в спортивному залі ДЮСШ міста Пологи відбулись матчі заключного туру відкритої обласної першості Громадської організації "ВФСТ "Колос" у Запорізькій області" з футзалу серед юнаків 2006-2007 рр.н.. Yes В результаті запеклих та видовищних поєдинків переможцем першості стала команда ДЮСШ(сел.Михайлівка) під керівництвом Сергія Хорошуна. Yes Другу сходину,поступившись тільки майбутнім чемпіонам в очній дуелі, посіла команда Пологівської ДЮСШ (тренери Денис Удод та Віктор Кулініч). Бронзові нагороди дістались підопічним Андрія Гордика - футзалістам Оріхівської ДЮСШ.Переможець та призери чемпіонату були нагороджені Кубками,медалями та грамотами обласного товариства "Колос". Індивідуальними статуетками та дипломами були відзначені й кращі гравці першості.Ними стали : Мякішев Нікіта (кращий воротар команди ДЮСШ з міста Оріхів), Стефанович Артур (ДЮСШ з міста Приморськ), Савєнков Павло (ДЮСШ з міста Пологи), Куракін Василь (ДЮСШ з селища Михайлівка),Борисенко Артур (ДЮСШ "Дизеліст-2007" з міста Токмак).Кращим бомбардиром поточного розіграшу став гравець команди "Спартак-Мирненська" з міста Мелітополь Касарім Олександр. Нижче до Вашої уваги наведені результати матчів поточного туру юнаків даної вікової групи та підсумкову турнірну таблицю ,а також список найкращих бомбардирів першості: Yes Yes Yes
Переглядів: 297 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0