Головна » 2018 » Грудень » 18 » Підсумки обласної першості Громадської організації ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2007-2008 рр.н.
12:13
Підсумки обласної першості Громадської організації ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2007-2008 рр.н.
16 грудня в спортивному комплексі міста Токмака відбувся останній тур обласної першості Громадської організації ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2007-2008 рр.н. Yes Yes На протязі місяця 12 команд області виборювали право стати чемпіоном!!! В цій віковій групі не було рівних команді ДЮСШ "Дизеліст-2007" з міста Токмак. Yes Підопічні Артема Алексєєва у всіх своїх матчах здобули перемоги. Таким чином, не втративши жодного залікового балу, токмачани заслужено посіли перше місце. Yes Боротьба за другу та третю сходинку точилася до останнього зіграного матчу. В підсумку на друге місце п’єдисталу пошани піднялася команда Пологівської ДЮСШ (тренери Денис Удод та Віктор Кулініч ). Третю сходинку вибороли підопічні Андрія Проценка - команда "Спартак-Мирненська-2008" (м.Мелітополь), яка в останньому турі продемонстрували свою майстерність та показали шалену жагу до перемоги. Yes Слід також відзначити чудову гру команд "Спартак-Мирненська-2007" Yes та ДЮСШ "Дизеліст-2008". Yes Підопічним Олександра Кирієнка та Євгена Борбліка не вистачило декількох очок,аби потрапити до трійки призерів. Yes Переможців та призерів першості головний суддя змагань Кирило Земляков нагородив Кубками, медалями та грамотами обласної організації ВФСТ "Колос". Були визначені і кращі гравці. Ними стали: Денис Мацкевич (кращий воротар,"Спартак-Мирненська-2007"), Yes Артур Борисенко (ДЮСШ "Дизеліст-2007"), Yes Дмитро Жуков "Спартак-Мирненська-2008"), Yes Даніїл Дружинець (ДЮСШ "Дизеліст-2008"). Yes Кращим бомбардиром з результом в 29 забитих м`ячів став Єгор Менжелєєв з команди ДЮСШ "Дизеліст-2007". Yes Всі вони були відзначені пам`ятними статуетками. Підсумкову турнірну таблицю та результати зіграних матчів,а також список кращих бомбардирів першості наведено нижче. Yes Yes Yes
Переглядів: 370 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0