Головна » 2012 » Березень » 23 » Першість ВФСТ “Колос” АПК з міні-футболу серед жіночих команд
14:00
Першість ВФСТ “Колос” АПК з міні-футболу серед жіночих команд
У м. Гребінка Полтавської області з 19 по 21 березня 2012 року відбулися змагання фінальної частини першості ВФСТ «Колос» АПК України з міні-футболу (футзалу) серед жіночих команд. Полтавщина в цьому році втретє приймала змагання такого рівня, а м. Гребінка з недавніх часів славиться жіночим та дівочим міні-футболом.
Рівень жіночого футболу у Всеукраїнському фізкультурно-спортивному товаристві з кожним роком стає все вище. Цей вид спорту не так давно почав свій розвиток в нашому регіоні І завоював багато шанувальниць. В селі Басань Пологівського району жіноча команда створена зусиллями тренера на громадських засадах, працівника місцевої загальноосвітньої школи, Бєлікова Юрія, який за підтримки місцевих спонсорів Цикало Володимира та Решко Володимира вирішив організаційні питання пов’язані з участю команди в цьому заході. Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» надала команді екіпіровку та м’ячі.
Змагання розпочались з яскравого відкриття та пройшли на високому рівні. Команди було поділено на дві групи по п’ять команд. Кожна команда зіграла на груповому етапі по чотири гри.
Наша команда , маючи в активі дві нічиї, з харківчанами 1-1 та з миколаївськими спортсменам1-1 ,поступились бронзовим призеркам одеситам 1-2 та черкасчанам 0-1 і посіла-7 місце . Для першого виступу досить вдало.
В боротьбі за перше місце зійшлися місцева команда «Колос-Надія» та команда «Фортуна» з Харківщини. Перемогу святкували дівчата з місцевого футбольного клубу, 5:0. Уже наступні зустрічі пройдуть на зелених полях країни, коли розпочнеться сезон футболу.
Переглядів: 461 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: