Головна » 2014 » Березень » 24 » Перші результати обласної спартакіади під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?»
13:08
Перші результати обласної спартакіади під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?»

Цими вихідними (22-23 березня) у м.Мелітополі пройшли фінальні змагання обласної спартакіади з волейболу серед юнаків під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». Шість команд, які пройшли відбірковий етап зональних змагань, у фіналі розраховували тільки на перемогу. На відкритті учасників спортивного дійства вітали : начальник управління відділу молоді та спорту Мелітопольської райдержадміністрації Наталя Фатєєва та голова відокремленого підрозділу Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков, який вручив подяки від президії обласної організації тренеру Якимівської ДЮСШ Володимирові Клушину за перемогу команди у Всеукраїнських змаганнях 2013 року, Івану Білану – вчителю фізичного виховання Велико-Білозерської ЗОШ – за пропаганду та розвиток волейболу серед сільської молоді, В`ячеславу Гречко – директору Мелітопольської ДЮСШ – за організацію обласних змагань на відповідному рівні та участі спортсменів та команд ДЮСШ у Всеукраїнських змаганнях. Що ж до самих змагань, то вони проходили у напруженій, цікавій та чоловічій боротьбі.

 

Продемонструвавши свою майстерність та жагу до перемоги, вперше переможцями стали волейболісти Оріхівського району(на фото нижче,кістяк команди якої склали вихованці відділення волейболу Запорізької обласної комплексної школи «Колос»,тренер Юрій Шкуро), не залишивши своїм суперникам ніяких шансів та перемігши у всіх іграх з рахунком 2-0.   Другим місцем вдовольнилась команда Приморського району, третіми стали якимівські волейболісти.

      Нагородження команд-призерів відбувалося за участю головного спонсора змагань з волейболу Олександра Онищенка та члена президії обласної організації «Колос», голови Приморської рай організації ФСТ «Колос» Володимира Васильєва. Всі призери були нагороджені медалями, грамотами обласної організації та вимпелами товариства Колос». Особистими призами та грамотами були відзначені найкращі гравці фінальних змагань. Ними стали: Кузьменко Владислав( Приморський р-н), Манелюк Ярослав (Оріхівський р-н).

 

Нижче наведено результати та фінальну таблицю змагань обласної спартакіади з волейболу:

 

Переглядів: 583 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: