Головна » 2012 » Червень » 25 » Oбласний турнір з пляжного волейболу в місті Оріхів
12:03
Oбласний турнір з пляжного волейболу в місті Оріхів
Дню молоді – присвячується!


23-24 червня в місті Оріхів на Запоріжжі, за сприяння Оріхівської райдержадміністрації та обласного фізкультурно-спортивного товариства «Колос», проводився обласний турнір з пляжного волейболу присвячений Дню молоді «Конка-2012» . На відкритті цього заходу були присутні: заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Володимир Бандуров, голова Оріхівського райдержадміністрації Каріна Дудніченко, голова Василівської райдержадміністрації Сергій Грачов,голова Оріхівської районної ради Сергій Коваль, депутат обласної Ради Григорій Марич, настоятель Свято-Покровського Храма протоієрей Анатолій Фесенко, голова обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков.
Заступник Міністра поздоровив всіх зі святом та подарував місцевим вихованцям ДЮСШ набір волейбольних м’ячів. Від обласної організації ВФСТ «Колос», з нагоди молодіжного свята та за особисті спортивні досягнення, цінними подарунками та грамотами були нагороджені кращі молоді спортсмени Оріхівщини – Данило Анохін та Ярослав Манелюк, а за сприяння роботі сільському спортивному товариству - начальник відділу у справах сімї, молоді та спорту Оріхівської райдержадміністрації Ганна Мураль.
Головною відмінністю цього турніру стало те , що учасники мешкали в наметах на березі річки Конки, і кожний із них, а всього приймало участь біля ста чоловік, одержали на пам'ять спеціально виготовлену спортивну екіпіровку.


Присутня велика аудиторія вболівальників була викликана розіграшем безкоштовної спортивно-речової лотереї, а головний приз -плазмовий телевізор від спонсора і гравця турніру, директора приватного підприємства «Домофон-Люкс» Олександра Онищенка. В парі з Олександром Ігнатенком він і переміг в категорії чоловіків віком понад 40 років. Друге місце посіли Іванова Віталій (Якимівський район), та Прокопенко Геннадій(Бердянський район),третє місце у Клєшніна Дмитра та Олега Шевченка з Василівського району.
В номінації чоловіків до 40 років боролися 20 команд, В фіналі зустрілись суперники з Бердянського району.


Перше місце посіли Дереча Микола та Калеберда Микита, друге - Іванов Володимир та Косма Володимир. Третіми стали спортсмени з Гуляйпілля - Коропатський Денис та Півнюк Ігор.
У жінок фаворитами вважались вільнянські волейболістки, які в фіналі виграли у Дніпрорудненців. Переможці- Грузкова Катерина та Лукач Людмила. Друге місце - Лозова Катерина , Багмет Лариса . Третє теж за вільнянцями- Мигова Ганна та Притула Єлизавета.

Оргкомітет визначив та нагородив пам’ятними подарунками кращих гравців турніру . Ними стали: Іванов Володимир, Дереча Микола, Шевченко Олег та Онищенко Олександр. До речі, заважуючи останньому , пляжний волейбол набуває все більшої популярності серед сільських мешканців.
Переглядів: 740 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: