Головна » 2013 » Грудень » 16 » Новорічний Кубок з волейболу відправився до Якимівки
13:05
Новорічний Кубок з волейболу відправився до Якимівки
15 грудня в м. Дніпрорудне Василівського району, під егідою Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, проводився Новорічний Кубок з волейболу серед жіночих команд. Команди розподілені на дві групи змагались за коловою системою. В першій групі волейболістки Велико–Білозерського району поступились господарям та спортсменам з Вільнянського району з однаковим рахунком 2-0 . За вихід до фіналу, фаворити змагань вільнянці , у важкій боротьбі все ж таки перемогли команду м. Дніпрорудне з рахунком 2-1. У другій групі переможцем стала команда Якимівського району, друге місце посіли спортсмени Камянко-Дніпровського району, третє - Веселівського.
У матчах за 5-6 місця веселівці з рахунком 2-0 перемогли команду Великої Білозірки. Третє місце посіли господарі з м. Дніпрорудне, які переграли кам`янців 2-0. У фіналі події розвивались більш драматично. Першу партію з рахунком 25-20 виграли більш досвідчені якимівці, другу - 27-29 вільнянці. В третьому сеті за рахунку 11-11 більш вдалими були волейболістки з Якимівського району, які і виграли Новорічний Кубок. Склад переможців: Вікторія Гудзан, Вікторія Пилипенко, Анна Лукашенкова, Анна Бухтіярова, Діна Яшкова, Олена Крегель, Тетяна Бутенко, тренер - представник- Володимир Клушин. (нижче-фото переможців).


Друге місце у вільнянських волейболістів, які виступали у складі: Людмила Лукач, Катерина Грузкова, Катерина Кухаренко, Анна Мігова, Єлизавета Притула, Вікторія Фоменко, Діана Фоменко, Анастасія Стародубцева, тренер- Віталій Гиря.
Завдячуючи підтримці великого шанувальника волейболу Олександра Онищенка, всі призери змагань отримали пам’ятні медалі і роз”їхались по домівках з гарним святковим настроєм. Організатори змагань висловлюють щиру вдячність профспілковому комітету Дніпрорудненського залізорудного комбінату (голова Олександр Григорчук) та дирекції Дніпрорудненського індустріального технікуму( директор Олександр Хавренко) за надані умови по проведенню змагань.









Переглядів: 577 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: