Головна » 2020 » Вересень » 7 » Якимівка приймала учасників змагань в залік 29-ї обласної спартакіади сільських школярів під девізом “Хто ти, майбутній олімпієць?»
10:34
Якимівка приймала учасників змагань в залік 29-ї обласної спартакіади сільських школярів під девізом “Хто ти, майбутній олімпієць?»
5 вересня Якимівка приймала учасників змагань з шашок в залік 29-ї обласної спартакіади сільських школярів під девізом “Хто ти, майбутній олімпієць?», які проводяться під патронатом Громадської організації «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області». Господарі, шашисти Якимівської громади, в складі Владислава Гришанова, Мирослава Шевченка та Віолети Карини, впевнено перемогли всіх суперників та вибороли перше місце. Друге місце посіли представники Приморської міської об’єднаної територіальної громади, третє - спортсмени Якимівського району. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями обласного фізкультурно-спортивного Товариства «Колос». Yes Крім змагань з шашок, в спортивному залі гімназії вперше для сільських школярів було проведено змагання з паркового волейболу серед змішаних команд ( два юнаки та дві дівчини). Більш підготовленими та адаптованими до них виявились волейболісти Вільнянського району , яких на протязі багатьох років готує фаховий та відомий в області тренер Віталій Володимирович Гиря. Команда в складі Микити Дубяги, Олександра Понятенка, Кирила Собещука,Маргарити Скуйбіди, Анни Фурдак та Ксенії Коновалової впевнено виборола перше місце, друге – за господарями, командою Якимівської об’єднаної територіальної громади, третє місце посіли волейболісти з Мелітопольського району. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями обласного фізкультурно-спортивного Товариства «Колос». Змагання з паркового волейболу та шашок було забезпечено за організаційної та фінансової підтримки Якимівської об’єднаної територіальної громади ( в.о. голови Максим Забара) та КЗ «Якимівський фізкультурно-оздоровчий комплекс» ( директор Володимир Костишак). Наступний вид програми обласної спартакіади-футбол серед юнаків 2006-2007 рр.н., який заплановано на 19-20 вересня в м. Приморськ.
Переглядів: 143 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0