Головна » 2010 » Червень » 14 » I-й обласний турнір з пляжного волейболу серед сільських команд у м.Оріхові 12-13 червня 2010 року
12:08
I-й обласний турнір з пляжного волейболу серед сільських команд у м.Оріхові 12-13 червня 2010 року

        12-13 червня 2010 року у м.Оріхові вперше проводився  обласний турнір з пляжного волейболу серед сільських команд, присвячений 60-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурного товариства "Колос" АПК України.

Його організаторами виступили обласна організація ВФСТ "Колос" АПК України та його оріхівський осередок і приватне підприємство "Домофон - Люкс"

25 команд (з них - 7 жіночіх) з районних центрів та сіл областівідгукнулось на запрошення організаторів.

В групі  двчат перемогли вільнянці: Питкіна Тетяна та Грузкова Катерина; у жінок - Тамара Тарарієва та Ірина Кравченко. У чоловіків вікової групи до 30-ти років в напруженій боротьбі перемогу здобула гуляйпільська команда "Дуос" в складі: Бортник Віктор та Омесь Олександр. У чоловіків віокової категорії 31-45 років перемогли якимівські спортсмени: Тимур Хамзін та Віталій Іванов. У чоловіків понад 45 років переможуями стали - Чередніченко Віктор та Чернишов Сергій 

Призери змагань були нагороджені пам'ятними медалями, переможці - медалями та кубками. Кращими  гравцями стали: Ципіньо Ігор, Чередниченко Віктор, Хамзін Тимур та Олена Лісевич - вони отримали грошові винагороди.

Організатори подбали і про культурну програму, розважальні конкурси. Всі учасники в подарунок отримали капелюхи, плакати та пам'ятні сувеніри.

Переглядів: 591 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: