Головна » 2010 » Грудень » 9 » Святковий захід «Вшанування чемпіонів" 08.12.2010 року
14:00
Святковий захід «Вшанування чемпіонів" 08.12.2010 року

            8 грудня Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» провела святковий захід «Вшанування чемпіонів", на який було запрошено чемпіонів та призерів Всеукраїнських сільських спортивних ігор 2010 року. Сільські спортсмени гідно виступили та вибороли загалом 56 медалей (14 золотих, 22 срібних та 20 бронзових). 

      За підсумками участі (а делегація «Колос» нараховує  більше 200 чоловік) обласна організація ВФСТ «Колос» виборола сьоме загальнокомандне місце. Це краще деяких потужних організацій, які мають підтримку з обласних бюджетів: Дніпропетровської, Харьковської, Донецької. Будемо сподіватися на позитивне вирішення питання щодо підтримки нашої організації в наступному році.

      

 

          На спортивному святі керівники  сільськогосподарських  підприємств, організацій, фермерських господарств, приватних підприємств нагороджували кращих спортсменів та їх тренерів грошовими нагородами. 

 

         Дякуємо всім, хто на протязі року допомогав  сільському товариству: голові обласної організації профспілки працівників АПК Лідії Болтян; директору Новомиколаївського маслозаводу Миколі Павелку ; директору приватного підприємства «Домофон-Люкс» Олександру Онищенку; головам фермерських господарств Володимиру Пержинському, Сергію Каліману, Віктору Козлову з Михайлівському району; приватному підприємцю Наталії Гердюшевій з Якимівського району; керівникам сільськогосподарських підприємств  Віталію Хабло та Анатолію Волкову з Кам’янко-Дніпровського району; Сергію Крачковському та Сергію Кас’яненко з Пологівського району; Анатолію Довгому з Мелітопольського району; керівникам органів районної влади та головам сільських та селищних рад, які вирішували питання щодо участі спортсменів своїх районів у Всеукраїнських сільських спортивних іграх.

    

.

.

.

.

.

Святкування закінчилось дружньою вечерею та концертною програмою.




Переглядів: 717 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: