Головна » 2010 » Вересень » 2 » «Естафета Єдності українського народу» 24 серпня 2010 року
11:59
«Естафета Єдності українського народу» 24 серпня 2010 року

  

      В рамках проведення Зіркової Всеукраїнської вело- атлетичної «Естафети  Єдності українського народу», присвяченої 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні . Року ветеранів  ВВВ 1941-45рр, 19-ї річниці Незалежності України та 60-річчю утворення ВФСТ «Колос» АПК України 24 серпня по селам і селищам Михайлівського району пройшла естафета , але за участю мотоциклістів. 

    Колона  учасників естафети , при супроводі автомобіля ДАІ,  була прикрашена  Державним прапором України, прапорами фізкультурно-спортивного товариства «Колос» та району. На чолі з головою райорганізації ФСТ «Колос» Олександром Прядко  колона об'їздила 7 навколишніх сіл. 

       На урочистих мітингах  в цих селах, за дорученням президії облорганізації ВФСТ «Колос», були нагороджені кращі  спортсмени, активісти , ветерани Товариства . Віктор Козлов та Володимир Пержинський з Плодородного, Сергій Козаков з Пришиба, Геннадій Ханін, Євген Тарасевич, Анатолій Кармазенко з Михайлівки.


    Головна мета естафети - відзначення державного свята та ювілею Товариства «Колос», пропагування олімпійського руху, масового спорту серед дітей та дорослих.

 


Переглядів: 602 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: