Головна » 2010 » Листопад » 22 » Cвято з нагоди Дня працівника сільського господарства
17:05
Cвято з нагоди Дня працівника сільського господарства

    20 листопада  в Новомиколаївському районному будинку культури проводилось свято з нагоди Дня працівника сільського господарства . Присутній на цьому голова обласної організації ВФСТ «Колос»  привітав сільських трударів та з нагоди 60-річчя утворення ВФСТ «Колос» вручив пам’ятні медалі та грамоти кращим тренерам та ветеранам сільського спорту.


     Продовження спортивного свята пройшло в районному будинку піонерів, на яке були запрошені спортсмени та фізкультурники з кожної сільської ради. Голова райдержадміністрації Олександр Григорович Мануйлов поздоровив всіх з 60-річчясм «Колос» та вручив почесні грамоти  кращим фізкультурникам та спортсменам району.


           Пам’ятними відзнаками обласної організації ВФСТ «Колос» було відзначено понад 80 жителів Новомиколаївського району Серед них: тренер футбольної команди «Таврія» Лютий Анатолій; тренер з настільного тенісу Григорій Козлов; ветеран спорту, колишній голова райради «Колос»  Володимир Польський;  начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Новомиколаївської райдержадміністрації Тамара Пушкарьова; директор маслозаводу Микола Павелко та інші. На спортивному вечорі демонструвались відео- та фотоматеріали зі спортивного життя району. Учасників вітали вихованці дитячого садка та самодіяльні артисти. Свято закінчилось дружньою вечерею.


Переглядів: 626 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: