Головна » 2021 » Травень » 17 » Результати матчів 3-го туру ГО «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області" з футболу у форматі (9х9) серед юнаків 2009-2010 рр.н.
14:56
Результати матчів 3-го туру ГО «ВФСТ «Колос» у Запорізькій області" з футболу у форматі (9х9) серед юнаків 2009-2010 рр.н.

16 травня на футбольних майданчиках міста Токмака та Дніпрорудного відбулись матчі заключного туру групового етапу відкритої обласної першості ГО ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футболу серед юнаків 2009-2010 рр.н.. Надалі команди будуть розподілені на "вищу" (з урахуванням "золотих очок", набраних на груповому етапі) та "першу" лігу (без урахуванням "золотих очок", набраних на груповому етапі) , де і визначатимуть найсильнішого в матчах між собою. До розіграшу команд "Вищої ліги" потрапили по три команди, які показали найкращі результати на груповому етапі, всі інші команди, розташовані в турнірній таблиці нижче, сформують "Першу лігу". Календар матчів в обох лігах буде опубліковано пізніше. Нижче наведені результати зіграних матчів, підсумкові турнірні таблиці в обох групах та список кращих бомбардирів та представлена таблиця результатів сформованих "вищої" та "першої" ліг:

Yes таблицы группы.png Yes
Переглядів: 192 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0