Головна » 2018 » Грудень » 10 » Підсумки обласної першості Громадської організації ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2009-2010 рр.н.
11:18
Підсумки обласної першості Громадської організації ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2009-2010 рр.н.

8 грудня в спортивній залі Мелітопольської ДЮСШ №3 відбувся останній тур обласної першості Громадської організації ВФСТ "Колос" у Запорізькій області з футзалу серед юнаків 2009-2010 рр.н. Yes Напротязі місяця 10 команд області виборювали право стати чемпіоном!!! І знову в цій віковій групі не було рівних команді "Спартак-Мирненська-2009" з Мелітополя.Підопічні Олександра Кирієнка продемонстрували свою високу майстерність та чудову ігрову дисципліну. Yes В дев`яти зіграних матчах лише один раз зігравши внічию, мелітопольці заслужено посіли перше місце. Yes Боротьба за другу та третю сходинку була ще більш напруженою.Лише за показником особистої зустрічі на друге місце п`єдисталу пошани піднялася команда Приморської ДЮСШ(тренер Олег Іорганський). Yes Третю сходинку посів Мелітопольський "Аріс"(тренер Юрій Ярмошенко). Yes Переможців та призерів першості головний суддя змагань Кирило Земляков нагородив Кубками, медалями та грамотами обласної організації ВФСТ "Колос". Yes Були визначені і кращі гравці. Ними стали: Матвій Чалий (кращий воротар,"Спартак-Мирненська-2011"), Богдан Стаценко (ДЮСШ "Дизеліст-2009-1"), Макар Рулевський ("Аріс"), Дмитро Хмельницький("Аріс"), Ярослав Кожушко (ДЮСШ м.Примоськ,кращий захисник), Арсеній Кольченко("Спартак-Мирненська-2009").Кращим бомбардиров з результом в 19 забитих м`ячів став Олександр Ліхолат з команди ДЮСШ міста Приморська.Всі вони були відзначені пам`ятними статуетками та особистими призами від обласного відділення НОК України в Запорізькій області.Підсумкову турнірну таблицю та результати зіграних матчів,а також список кращих бомбардирів першості наведено нижче. Yes Yes Yes

Переглядів: 387 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0