Головна » 2015 » Грудень » 15 » Визначені переможці та призери відкритої обласної першості Запорізької обласної організації "Колос" з футзалу
15:08
Визначені переможці та призери відкритої обласної першості Запорізької обласної організації "Колос" з футзалу

13 грудня в спортивному залі міста Василівка були зіграні матчі завершального туру серед юнаків 2004-2005 рр.н. та 2006-2007 рр.н.. Спочатку на ігровий майданчик вийшли футзалісти наймолодшої вікової категорії. Один з претендентів на медалі, команда «Азовець»(тренер Роман Сердяєв) з селища Кирилівка, всі свої матчі напередодні останнього туру вже зіграв, набравши 16 очок, та чекав результатів інших поєдинків.

 

На медалі претендували також ще дві команди: Мелітопольський «Спартак-1» (тренер Михайло Чалий) та Токмацький «Дизеліст»(тренер Артем Алєксєєв). Перші матчі звітного туру ці дві команди виграли з розгромним рахунком. А в грі між собою «Спартак» виявився сильнішим за свого конкурента, здобувши мінімальну перемогу та забезпечивши собі чемпіонство футзальної першості. Токмачани таким чином набрали однакову кількість очок з Кирилівським «Азовцем», але за рахунок перемоги в особистій зустрічі змогли вибороти срібні нагороди змагань, змістивши азовців на третю сходинку. Три залікових бали не вистачило Вільнянському «СВ-Колосу» (тренер Андрій Крошен) аби потрапити до чільної трійки призерів. Вільнянці в останньому турі продемонстрували чудову гру, здобувши дві перемоги над «Арісом» з Мелітополя та майбутніми чемпіонами. Результати матчів та підсумкову турнірну таблицю наведено нижче: Юнаки 2006-2007 рр.н. Після поєдинків наймолодших юнаків на майданчик вийшли футзалісти 2004-2005 рр.н… За медалі першості в цій віковій категорії боролися 12 команд. Та реальних претендентів на останній тур залишилось чотири: «Аріс-1» та «Спартак-2004» з Мелітополя, ДЮСШ «Дизеліст-1» з Токмака та «Енергія» з міста Енергодар. В результаті цікавих та драматичних поєдинків першу сходинку змагань завоював Мелітопольський «Аріс-1» (тренери Юрій Ярмошенко та Вадим Лобинцев), який лиш на один заліковий бал випередив «Енергію»(тренер Сергій Ліпатніков) та «Спартак-2004» (тренер Олександр Науменко). Ці ж дві вищевказані команди набрали однакову кількість очок, та за рахунок особистих зустрічей підопічні Сергія Ліпатнікова змогли вибороти срібні медалі, а мелітопольці вдовольнились бронзовими. Всього на один пункт від трійки призерів відстав Токмацький «Дизеліст-1» (тренер Володимир Тумановський), який на протязі всієї першості демонстрував цікавий та видовищний футбол. Результати матчів та підсумкову турнірну таблицю наведено нижче Юнаки 2004-2005 рр.н.

Переглядів: 508 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0