Головна » 2018 » Серпень » 28 » В Приморську відбулись змагання обласної спартакіади з настільного тенісу та пляжного волейболу(+відеосюжет)
11:32
В Приморську відбулись змагання обласної спартакіади з настільного тенісу та пляжного волейболу(+відеосюжет)

23-24 серпня у м. Приморську Запорізької області пройшли обласні змагання з пляжного волейболу та настільного тенісу серед юнаків та дівчат обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», яка проводиться під егідою ГО «ВФСТ «Колос» у Запорізької області.

У змаганнях прийняли участь команди Приморського, Вільнянського, Михайлівського, Розівського, Новомиколаївського, Мелітопольського, Великобілозерського районів та Кирилівської ОТГ. На базі відпочинку «Орбіта» на березі Азовського моря відбувались змагання з пляжного волейболу. Yes Yes Місця у юнаків розподілились наступним чином: перше місце у пари Дмитро Сабакар та Назар Мамочкін з Вільнянського району (тренер Віталій Гиря); друге місце посіла команда Розівського району; третю сходинку вибороли «пляжники» Мелітопольського району. У дівчат не було рівних дуету Олені Тарановій та Маргариті Скуйбіди з Вільнянського району, які в підсумку стали чемпіонками області. Друге місце дісталось команді Кирилівської ОТГ, а бронзовими призерками стали спортсменки з Великобілозерського району . В командному (дівчата,юнаки) заліку команда Вільнянської ДЮСШ «Колос» (тренер Віталій Гиря, директор Ігор Пілявський) з пляжного волейболу стала переможцем обласної спартакіади, Yes друге місце – у Кирилівської ОТГ, Yes третє – у Приморського району. У змаганнях з настільного тенісу, які проходили у спортивній залі Ногайського коледжу, прийняло участь сім районних команд (склад: 2 юнаки, 1 дівчина). Yes Yes Yes У підсумку перше місце в командному заліку, як і торік, посіли тенісисти Новомиколаївського району у складі Данила Котелевського, Павла Нечєта та Злати Андрєєвої (тренер Новомиколаївської ДЮСШ Григорій Казаков, директор Юрій Андрєєв), срібні нагороди дістались спортсменам Приморського району, на третьому місці команда Михайлівського району. Переможців та призерів директор Приморської ДЮСШ Володимир Васильєв нагородив Кубками, грамотами та медалями.

Переглядів: 506 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0