Головна » 2017 » Жовтень » 24 » Переможець визначиться вже цього четверга. Результати 3-го туру обласної першості «Колоса» з футболу серед юнаків 2005-2006 рр.н.
13:09
Переможець визначиться вже цього четверга. Результати 3-го туру обласної першості «Колоса» з футболу серед юнаків 2005-2006 рр.н.
Минулих вихідних на футбольних майданчиках міста Токмака та селища Михайлівки відбулись матчі третього, передостаннього, туру відкритої обласної першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі «9х9» серед юнаків 2005-2006 рр.н. Yes Yes Турнірну таблицю першості після зіграного туру очолила команда Приморської ДЮСШ. Підопічні Віктора Клименка вже відіграли всі свої поєдинки і тепер сподіваються на те, що в останньому турі Мелітопольський «Спартак-1» Михайла Чалого втратить свої очки. Завершив свій виступ і «Руслан» з села Менчікури Веселівського району. Підопічні Руслана Мірошника у цьому розіграші продемонстрували дуже непогану та цікаву гру. Yes На даний момент «Руслан» посідає третю сходинку, та в спину йому дихає Якимівський «Прогрес-СІ», у якого ще дві гри попереду і шанси потрапити до трійки найсильніших досить реальні. Токмацький «Дизеліст-2005» з активом у 13 очок також завершив вже свій виступ у першості, так і не змігши перемогти своїх основних конкурентів на медалі. То ж матчі останнього туру, які відбудуться вже цього четверга в селищі Михайлівка, дадуть нам остаточні імена переможця та призерів цьогорічної першості «Колоса» серед юнаків даної вікової категорії. Yes Результати поєдинків зіграного туру та поточну турнірну таблицю першості можна спостерігати нижче: Yes Yes Yes
Переглядів: 433 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0