Головна » 2015 » Червень » 4 » Футзалісти Чернігівського району – переможці обласної спартакіади.
10:49
Футзалісти Чернігівського району – переможці обласної спартакіади.

З 29 травня по 01 червня в селищі Кирилівка Якимівського району Запорізької області на майданчику зі штучним покриттям відбулись фінальні змагання обласної спартакіади під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з футзалу серед юнаків 2004-2005 років народження.



Це вже шостий вид програми спартакіади, яку проводить Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос».
В змаганнях взяло участь 8 команд із сільських районів області. Жеребом команди були розподілені на 2 групи, матчі в яких проходили по коловій системі. В цікавій та драматичній боротьбі проходив кожний поєдинок.




Переможцем групи «А» стали підопічні Віталія Перетятько – команда з Чернігівського району. Набравши 7 очок та випередивши команду Василівського району на два залікових очка, чернігівці вийшли до фіналу змагань. В іншій групі, вигравши всі свої три поєдинки, фіналу були удостоєні спортсмени Приморського району (тренери Олег Іорганський та Віктор Клименко). Фінальний поєдинок видався напруженим та нервовим для обох команд. Гра проходила без гольових моментів та завершилась нульовою нічиєю. В серії післяматчевих пенальті фортуна більше посміхнулась гравцям Чернігівського району, тому вони і стали переможцями обласної спартакіади.



Бронзові нагороди розігрували василівські та вільнянські футзалісти. Перемогу з рахунком 2-0 одержали василівці (тренер Анрій Мицик).



Далі місця розподілились наступним чином: 4 місце – Вільнянський р-н, 5-Мелітопольський, 6-Оріхівський, 7-Михайлівський,8-Якимівський.



Голова Запорізької обласної організації «Колос» Анатолій Земляков нагородив переможця та призерів обласної спартакіади з футзалу кубками та грамотами. Результати змагань наведені нижче:

Переглядів: 570 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0