Головна » 2016 » Серпень » 4 » ЧЕРНІГІВСЬКА «НАДІЯ» — ВОЛОДАР «ЗОЛОТОГО КОЛОСА УКРАЇНИ» СЕРЕД ЮНАКІВ 2002 Р.Н. З ФУТБОЛУ. Підсумки участі команд Запорізького «Колоса»
10:35
ЧЕРНІГІВСЬКА «НАДІЯ» — ВОЛОДАР «ЗОЛОТОГО КОЛОСА УКРАЇНИ» СЕРЕД ЮНАКІВ 2002 Р.Н. З ФУТБОЛУ. Підсумки участі команд Запорізького «Колоса»
З 4 по 29 липня поточного року в м. Скадовську Херсонської області на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2016 року серед команд юнаків та дівчат, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України. Загалом у змаганнях взяли участь 11 команд дівчаток (187 учасниць) та 70 команд юнаків (1190 учасників). Запорізьку обласне товариство «Колос» представляло 9 команд у різних вікових категоріях: «Олімпієць» (м.Приморськ, тренери Віктор Клименко та Олег Іорганський) у двох вікових категоріях, «Мінерал» (м.Пологи, тренери Віктор Кулініч та Денис Удод), «Гірник» (Василівський р-н, тренер Андрій Мицик), ДЮСШ (сел.Приазовське, тренери Вадим Лобинцев та Юрій Ярмошенко), «Лиман» (сел.Якимівка, тренер Валерій Усоян), «Надія» (сел.Чернігівка, тренер Віталій Перетятько), ЗОК ДЮСШ «Колос» (с.Заповітне К-Дніпровського р-ну, тренер Олексій Калінін), «Енергія» (м.Енергодар,тренер Сергій Ліпатніков). В результаті проведених змагань найкращий результат серед наших команд показали футболісти Чернігівської «Надії», які у віковій категорії юнаків 2002 року народження стали чемпіонами. У фінальній битві наші хлопці з мінімальним рахунком перемогли однолітків з Донецької області. Достойний результат серед 18 команд-учасниць показав Якимівський «Лиман», посівши четверту сходинку. Приємно відзначити, що в номінаціях кращим воротарем став Попов Володимир з «Лиману», а кращим гравцем було визнано Пелиха Богдана з команди «Надія». Подякою ВФСТ «Колос» АПК України за підготовку команди-переможця був нагороджений Віталій Перетятько з команди «Надія» Чернігівського р-ну Запорізької області. Серед юнаків 2004-2005 рр.н. кращий результат показали футболісти Приазовської ДЮСШ, які серед 28 команд в підсумку посіли почесне четверте місце. Інші наші команди, показавши непогану гру, все ж не змогли пробитися до півфіналів. Можна стверджувати, що це один з найкращих показників представництва команд на змаганнях такого рівня. Виступ наших команд в порівнянні з минулим роком можна вважати вдалим та достойним похвал. Юнаки та тренери були нагороджені кубками, медалями, дипломами відповідних ступенів та особистими призами, значками та подяками від ВФСТ «Колос» АПК України. А також переможцям номінацій були вручені подарунки від Федерації футболу України. На закритті фінальних змагань головний суддя змагань Юрій Кондратьєв та головний секретар змагань Яна Шевченко привітали учасників із закінченням змагань від імені голови ВФСТ «Колос» АПК України Мендуся Олександра Петровича. Нагородивши переможців та призерів змагань, вони побажали успіхів у всьому та мирного неба над Країною. Гімн України завершив парад-закриття змагань!
Переглядів: 597 | Додав: Zemlyakoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0