Головна » Архів матеріалів
Минулих вихідних у спортивному залі Михайлівської дитячої юнацької спортивної школи відбувся традиційний, вже 47-ий, турнір з настільного тенісу на приз героя-земляка І.А. Найдьонова. Змагання проводились серед юнаків та дорослих. Серед школярів у фінал вийшли Олександр Марчук, Антон Волоха (учні ЗОШ №3) та Володимир Русанов з гімназії. Щоб зрівняти шанси на успіх, було вирішено проводити ігри з форою очок, яка вираховувалася за різницею віку. Граючи з Володимиром Русановим (його фора - 4 очки), Олександр Марчук все ж зміг, хоча було й важко, виграти зустріч. Залишався останній двобій з Антоном Волохою (фора - 5 очок) і тут, як не намагався Сашко переломити хід зустрічі, та все ж довелось поступитися. В результаті Антон Волоха - перший, Олександр Марчук - другий, Володимир Русанов - третій. Не ... Читати далі »
Переглядів: 526 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 24.02.2015

21 лютого в селищі Веселе Запорізької області проводився відкритий обласний турнір з волейболу серед жінок, присвячений 65 – річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України. Турнір проводився за ініціативи обласної організації ВФСТ «Колос» та за підтримки народного депутата Сергія Валентирова. На змагання прибули команди з міст Дніпрорудного, Василівки, Якимівського та Приазовського районів та дві команди з міста Мелітополя. Урочисте відкриття відбувалось в спортивному залі Веселівської різнопрофільної гімназії. Учасників вітали – директор гімназії Юрій Кривко, помічник народного депутата Валерій Чепурний, депутат районної ради Іван Мигуля та голова обласної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Земляков. ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 24.02.2015

14 лютого в селі Костянтинівка Мелітопольського району в спортивному залі ліцею"Ерудит" пройшли змагання відкритої першості з гирьового спорту серед юнаків та дівчат. В цих змаганнях прийняли участь команди з села Відрадне Запорізького району, Токмакської та Молочанської ДЮСШ, села Костянтинівки. Відеозвіт ви зможете подивитися, скориставшись посиланням нижче: https://www.youtube.com/watch?v=opbZWljw0oc&feature=youtu. be Всі переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами, які вручив Майстер спорту міжнародного класу ,Семиразовий призер чемпіонатів СРСР ,П’ятнадцятиразовий чемпіон світу серед ветеранів, а нині тренер - викладач з гирьового спорту Мелітопольської районної дитячо - юнацької спортивної школи Сергій іванович Кубрак, завдяки якому гирьовий спорт в Мелітопольському районі живе та процвітає.

Переглядів: 476 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.02.2015

Цими вихідними Запорізькою обласною організацією «Колос» було організовано два футзальні турніри. Обидва були присвячені 65-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Участь у них взяли як юнацькі, так і ветеранські команди. На фото нижче найдосвідченіший учасник ветеранського турніру (Віктор Долматов з Мелітополя) та наймолодший учасник на юнацькому турнірі в місті Токмак))) Перший з турнірів проходив в суботу 14 лютого в місті Василівка. Змагались ветерани віком 50 років та старші. Шість команд (з міст Енергодару, Дніпрорудного, Василівки, Мелітополя, селища Якимівки та Приморського району) визначали найсильнішого на цих змаганнях. ... Читати далі »
Переглядів: 531 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 18.02.2015

В кінці року спортсмени Василівського ФОК «Таврія» Запорізької області в складі збірної України з боротьби сумо приймали участь в чемпіонаті Європи серед кадетів та юніорів, який проходив в м. Ліда (Білорусь).Там наші борці під керівництвом тренера Білки Романа Олексійовича показали відмінний результат, а Бобнєв Анатолій та Колеснік Карина ще й виконали нормативи майстрів спорту України. То ж нещодавно нашим спортсменам наказом Міністерства молоді та спорту були присвоєні звання майстрів спорту України. ... Читати далі »
Переглядів: 537 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні у суботу, 14 лютого, схвалив проект змін до Державного бюджету України, у якому, за поданням Міністерства молоді та спорту, передбачено виділення 100 млн. грн. цільової субвенції на підтримку ДЮСШ. Про це повідомив Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов за підсумками засідання Уряду. «Це спільна перемога команди Міністерства, депутатів та керівництва профільного комітету ВР, зокрема Артура Палатного, фізкультурно-спортивних товариств, всієї спортивної громади. Це практичний результат нашої кропіткої та щоденної роботи над тим, щоб забезпечити максимально безболісний перехід 534 ДЮСШ із Фонду соціального страхування на фінансування місцевих бюджетів», - підкреслив Ігор Жданов. Це означає, що окрім фінансування з місцевих бюджетів, відповідні ДЮСШ отримають додаткову підтримку із центрального бюджету. Таким чином, як пояснив Міністр, буде фактично збережено минулорічний обсяг фінансування цих дитячо-юнацьких спортивних шк ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.02.2015

Сьогодні,12 лютого, свій день народження відзначає найдосвідчений керівник районної ланки фізкультурно-спортивного товариства «Колос» , голова Запорізького районного фізкультурно-спортивного клубу «Колос», член президії обласної організації ВФСТ «Колос», Земляк Микола Михайлович. Більшу частину свого життя він, як патріарх сільського фізкультурного руху Запорізької області присвятив головній меті - розвитку фізичної культури і спорту. З дитинства, яке проходило у місті Південний Харківської області, захоплювався гімнастикою, потім віддав перевагу легкій атлетиці. Після служби у військах Радянської Армії на території Білорусії втупив на навчання в Харківський інститут фізичного виховання. Освоївши новий вид спорту, веслування на каное, Микола Михайлович досяг великих спортивних перемог на чемпіонатах України, ... Читати далі »
Переглядів: 793 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 12.02.2015 | Коментарі (0)

8 лютого в спортивних залах гімназії "Світоч" і ЗОШ №3 міста Вільнянська Запорізької області пройшла першість Вільнянського СФОК "КОЛОС" з волейболу серед чоловічих команд, присвячена 65-ій річниці утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос". В змаганнях взяли участь шість команд: "Колос", ДЮСШ "Колос", "Здоров’є" – всі з Вільнянська, "Зоря"(с.Михайло-Лукашево), "Сокіл" (с.Михайлівка), СК "Антонівка" (с.Антонівка) – з Вільнянського району. Це на дві команди менше, ніж торік. Та на високий рівень проведення змагань цей фактор не вплинув. Поєдинки були цікаві, напружені, з великою кількістю яскравих моментів. У грі за 3 місце зустрілись географічні сусіди – команди «Зоря» та СК «Антонівка». З трьох партій з рахунком 2-1 (28:30,25:19,16:14) перемогу дістали волейболісти з села Михайло-Лукашево, таким чином виборовши бронзові ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 11.02.2015

З 06.02.15 по 08.02.15 у Львові відбувся п'ятий міжнародний футбольний турнір "Cup of Friendship 2015", присвячений пам'яті легендарного футбольного арбітра Валерія Онуфера. Валерій Георгійович був відомий у вітчизняному футболі, перш за все, як першокласний рефері. Під його пильним поглядом відбулося чимало єврокубкових поєдинків, відбірних ігор чемпіонату світу і Європи на рівні збірних, а також матчів Кубку та чемпіонату України. Змагання відбувались у чотирьох вікових категоріях 1999, 2000, 2001, 2002 рр.н.. Запорізьку область на турнірі представляли три команди: «Степной» (Кам`янсько-Дніпровський район, відділення з футболу Запорізької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» тренер Олексій Калінін) – у віковій категорії 1999 р.н.; «Темп» (м.Енергодар, тренер Ігор Черненко) - – у віковій категорії 2002 р.н; «Таврія» (м.Василівка ... Читати далі »
Переглядів: 595 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.02.2015 | Коментарі (0)

"На засіданнях Кабінету Міністрів ми неодноразово обговорювали питання щодо передбачення в проекті змін до бюджету України на 2015 рік виділення цільової субвенції місцевим бюджетам на підтримку ДЮСШ. Вважаю, що прийняття зазначених змін допоможе місцевим бюджетам адаптуватися до нововведень в перехідний період", - про це Міністр молоді та спорту Ігор Жданов повідомив під час онлайн-конференції на порталі Bigmir.net, відповідаючи на запитання читачів. Як відомо, наразі триває процес переведення на місцеві бюджети тих ДЮСШ, які раніше фінансувалися із Фонду соціального страхування. Ігор Жданов наголосив, що Міністерство продовжує відслідковувати забезпечення фінансування 534 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які фінансувалися з Фонду, у тому числі 250 спортивних шкіл, які фінансувалися тільки за рахунок коштів Фонду, і передані на місц ... Читати далі »
Переглядів: 435 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 10.02.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 121 122 »