Головна » 2015 » Жовтень » 06
З 24 по 27 вересня в місті Херсон пройшов відкритий турнір з художньої гімнастики під назвою "Зіронька Таврії". Змагання, на які з`їхались юні гімнастки майже зі всієї України, проходили в спортивному залі Херсонського вищого училища фізичної культури. На цьому престижному турнірі Запорізьку обласну комплексну ДЮСШ "Колос" представляли вихованки Яни Шаріпової Шерстньова Єлизавета та Пуртова Поліна. Приємно відзначити, що обидві наші представниці змогли посісти високі місця на п`єдисталі пошани.Так Шерстньова Єлизавета у св ... Читати далі »
Переглядів: 375 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.10.2015

3 жовтня 2015р. у м.Вільнянськ Запорізької області пройшли змагання обласної спартакіади сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з волейболу серед дівчат та боксу серед юнаків. У змаганнях прийняли участь команди Приморського, Вільнянського, Гуляйпільського, Василівського, Запорізького, Приазовського, Мелітопольського, Кам’янсько–Дніпровського, Новомиколаївського та Куйбишевського районів. У змаганнях з волейболу серед десяти команд-учасниць не було рівних господарям майданчику - команді з Вільнянського району. Підопічні Віталія Гирі, як завжди продемонструвавши цікаву та видовищну гру, у підсумку посіли перше місце. Друге місце посіли волейболістки Василівського району, бронзові медалі дістались Кам`янсько-Дніпровським спортсменкам. Вільнянські боксери на правах господарів також не залиши ... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.10.2015

3 жовтня в місті Токмак на центральному стадіоні «Авангард» були зіграні матчі другого туру серед юнаків 2004 -2005 рр.н..Результати наведені нижче: Господарі майданчику, які виступають у першості в двох складах, продемонстрували цього дня змістовну та видовищну гру. Підопічні Володимира Тумановського першим складом у трьох своїх стартових матчах першості здобули 7 залікових очок. А ось друга команда йде поки що без перемог. Досить несподіваними у цьому турі можна назвати дві перемоги та одну нічию «Енергії» з Енергодару, яка в першому турі зазнала двох нещівних поразок. Підопічні Сергія Ліпа ... Читати далі »
Переглядів: 421 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 06.10.2015