Головна » 2015 » Червень » 16
13 червня в селищі Приазовське Запорізької області іграми останнього туру завершилась відкрита обласна першість Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2004-2005 рр.н.. Головний трофей змагань заслужено здобула команда «Спартак» з Мелітополя. Підопічні Олександра Науменка в цьому розіграші не зазнали жодної поразки , зігравши один раз вн ... Читати далі »
Переглядів: 494 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.06.2015

11-14 червня в місті Генічеськ Херсонської області на міському стадіоні «Будівельник» відбулися фінальні змагання першості Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України з футболу 2015 року серед команд ветеранів. Організувала, профінансувала і провела змагання Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України (голова Олександр Мендусь). Першість проводилась за правилами клубу «Шкіряний м’яч» у двох вікових категоріях: 1975-1966 років народження та 1965 р.н. і старші. Усього в турнірі взяли участь 8 команд категорії з 3 областей України: Херсонської, Полтавської та Запорізької.. Нашу область на цих змаганнях представляло дві команди: ФК «Веселе» Веселівського району, (тренер Віталій Максимчук) та ФК «Петрівка» Приморського району(граючий тренер Віктор Янчев) . ... Читати далі »
Переглядів: 407 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.06.2015

28-30 квітня в місті Харків пройшов чемпіонат України з армспорту серед юнаків, юніорів та ветеранів. Запорізька область на цих змаганнях завоювала 14 медалей. З них : спортсмени з міста Пологи здобули 5 нагород, Енергодару – одну. Найвагоміший внесок в скарбничку нашої команди внесли вихованці Приморської ДЮСШ під керівництвом тренера Андрія Філіпова. Результати приморських армлеслерів такі: Киян Роман серед юнаків завоював другі місця на правій і на лівій руці, Македонський Олександр серед юніорів посів теж друге місце на правій руці, Тисленко Валерія здобула бронзу на лівій руці серед юнаків, Черевань Ігор серед ветеранів ( 50 років та старші) виборов срібло на лівій та бронзу на правій руці, а серед ветеранів ( 40 років та старші) Філіпов Андрій завоював 2 срібла на обидві руки.
Переглядів: 439 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 16.06.2015