Головна » 2015 » Травень » 13

09 травня на стадіоні м. Вільнянськ пройшов фінал традиційного розіграшу «Кубка Перемоги» з футболу 2015 року, який проходив з березня по травень місяць. В фіналі зустрілися команди «Богатирьово» с. Богатирьово (володар кубка 2014 року) та команда «Дельта» с. Новомиколаївка. Основний час та додатковий закінчився нічиєю 0:0, а в серії післяматчевих пенальті перемогу святкувала команда «Дельта» 4:1, яка й стала володарем «Кубка Перемоги».

Переглядів: 368 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2015

День перемоги-2015 у Веселому проходив дещо нетрадиційно. Без розмаху, без вогнику і без святкової ходи. Небо затягло хмарами, як і обіцяв славнозвісний гідрометцентр, що налякав ветеранів футболу та змусив їх відкласти заплановані змагання. Отож найяскравішою спортивною подією дня став волейбольний турнір за підтримки благодійного фонду «Роби добро». Отож дев’ята ранку, спортзал ДЮСШ, чотири команди вишикувалися вздовж сітки, слухаючи промову на честь відкриття волейбольного турніру, присвяченого 70-тій річниці перемоги над німецькими загарбниками. Голова Веселівської райдержадміністрації Мигуля Іван Іванович урочисто привітав гравців з Днем Перемоги та побажав всього найкращого у грі. Крім двох команд-господарів до змагань приєдналися команди з Мелітополя та Михайлівки. Боротьба обіцяла бути захоплюючою та динамічною. До су дійства залучили досвідчену у цій справі людину – Мусихіна Миколу Миколайовича. Настанови та привітання виголошено – і спортсмени вхопилися за м’ячі. Без розминки ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2015

05.05.2015 р на спортивной базе с. Тамбовка состоялись открытые турниры Мелитопольской районной ДЮСШ (директор Коротков С.С.) среди сельских школьников по мини-футболу, волейболу, настольному теннису, посвященные 70-летию победы над нацизмом в Европе и 70-летию окончания Второй мировой войны. В спортивном мероприятии приняли участие 150 школьников из сел Тамбовка, Семеновка, Константиновка, Новофилипповка, Новобогдановка, Тихоновка, Вознесенка, Астраханка. Тройка победителей в мини-футболе: 1. Мелитопольская районная ДЮСШ (с. Константиновка, тренер Перебийнос А.В.) 2. Терпеньевская школа-интернат (руководители Сибилев А.В., Борденюк А.А.) 3. Семеновская ОШ (руководитель Филиппов Р.В., Корень В.Н.) Тройка победителей в волейболе: Среди девочек: 1 м. – Новобогдановская ОШ (руководитель Черняков Е.В.), 2 м. – Новофилипповская ОШ (Лавриненко Ф.Ф.), 3 м. – Астраханская ОШ (Карнаван Е.Н.). Среди мальчиков: 1 м – Новобогдановская ОШ (Черняков В.Н.), 2 м – Мирненская ОШ (Сиващенко В.А.), 3 м ... Читати далі »
Переглядів: 397 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2015

З нагоди 9-ї річниці з дня заснування футбольна школа «Синай» (м.Мукачево) провела Всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Синая – 2015». Цьогорічний турнір проходив в селі Кольчино Мукачівського району і тривав два дні – 8 та 9 травня. Участь в змаганнях приймали футбольні команди двох вікових груп (1999 та 2001 р.н.) з різних куточків країни. Серед них: «Енергія» зі Львова, «Спортлідер» (м.Хмельницький), ДЮСШ (м.Червоноград) та інші. Запорізьку область на цих змаганнях представляла команда з села Заповітне Кам`янсько-Дніпровського району - МФК «Степной»(серед вікової категорії 1999р.н.). Взагалі ,рекордна кількість команд (17) прийняла участь в боротьбі за "КУБОК ДЮХФШ СИНАЙ- 2015". Навіть Чемпіонат України майже ніколи не збирає такої кількость учасників Підопічні Олексія Калініна (тренера відді ... Читати далі »
Переглядів: 456 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2015

11 травня в містах Василівка та Дніпрорудне Василівського району відбулись матчі чергових турів відкритої обласної першості Запорізької обласної організації ВФСТ «Колос» з футболу у форматі 8 на 8 серед юнаків 2000-2001 рр.н. та 2002-2003 років народження. Серед старшої вікової групи чемпіонство за два тури до завершення першості собі забезпечила Василівська «Таврія», одержавши чергові дві перемоги над «Спартаком-2» з Мелітополя та «Стандартом» з Михайлівки. Вітаємо підопічних Андрія Мицика з цим досягненням! А от боротьба за призові місця ще триває. Щонайменше три команди претендують на срібні медалі першості. Це і Вільнянський «СВ-Ко ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: Zemlyakoff | Дата: 13.05.2015